Jauc ārā durvis. Man tāpat pakaļējās noķīlējās. Atvēršanas mehānismam kautkas bija nolūzis vai izkritis no vietaspinka.andis rakstīja:Ko var darit ja ne no iekspuses ne arpuses nevar atvert durvis. Centralas atslegas pulkis strada bet ar rokturiem nevar atvert.
pinka.andis rakstīja:Es saprotu ka jāņem nost apšuvums bet varbūt ir kads video jo pieļauju ka varetu traucet panelis lai nonemtu durvim apsuvumu. Lauzt apsuvumu isti negribas.
mist rakstīja:pinka.andis rakstīja:Es saprotu ka jāņem nost apšuvums bet varbūt ir kads video jo pieļauju ka varetu traucet panelis lai nonemtu durvim apsuvumu. Lauzt apsuvumu isti negribas.
no iekšpuses vajadzētu varēt, man bija tā nosprūdis ka iekšā sēdot varēju just ka taisu vaļā un līdz galam tā kā neaiziet rokturis, tad es viņu tik ilgi mociju kamēr nolauzu. Pēc tam iekšas apšuvu pavilku nost tā lai var tikt klāt tam dzelzītim kas iet no roktura uz slēdzeni tad to man palīdzēja vilkt un ar plecu atspiedu vaļā...
raimiz rakstīja:mist rakstīja:pinka.andis rakstīja:Es saprotu ka jāņem nost apšuvums bet varbūt ir kads video jo pieļauju ka varetu traucet panelis lai nonemtu durvim apsuvumu. Lauzt apsuvumu isti negribas.
no iekšpuses vajadzētu varēt, man bija tā nosprūdis ka iekšā sēdot varēju just ka taisu vaļā un līdz galam tā kā neaiziet rokturis, tad es viņu tik ilgi mociju kamēr nolauzu. Pēc tam iekšas apšuvu pavilku nost tā lai var tikt klāt tam dzelzītim kas iet no roktura uz slēdzeni tad to man palīdzēja vilkt un ar plecu atspiedu vaļā...
Nu ja runa ir par b5 passat, tad tas ir tas auto, kam aiz apšuvuma nak metāla panna durvju iekšpusē, un kamēr abi divi nav novakti, nekam klāt netiek.
raimiz rakstīja:Tu par to trosi runā, kas iet uz pavelkamo rokturi durvju apsuvuma? Nevienu citu štoku pie pašas slēdzenes nevaru iedomāties kam tur tiek klāt tikai apšuvumu paliecot nost.