Mudvayne rakstīja:Iesakiet kur viss labāk(cena/kvalitāte) pārbaudīt un uzpildīt freonu (R134a) klimat-kontroles kondicionierī
wrxlv rakstīja:Borai gribās nomainīt aizmugurējās bremzes un pie reizes gribās nomainīt ārī bremžu diska aizsargu.
Jautājums sekojoš ,kad noņem gultni ,drīkst likt atpakaļ veco vai obligāti jāpērk jauns?
iv4o rakstīja:Pec mana izpratne , ja ir gultnis kas preses virsu tad tas bus jamaina , ja ir gultnis kas skruvejas virsu tad tas var ari nemainit ja viegli/bez grutibas dabusi ari kopa ar rumbas.wrxlv rakstīja:Borai gribās nomainīt aizmugurējās bremzes un pie reizes gribās nomainīt ārī bremžu diska aizsargu.
Jautājums sekojoš ,kad noņem gultni ,drīkst likt atpakaļ veco vai obligāti jāpērk jauns?
ajms rakstīja:iv4o rakstīja:Pec mana izpratne , ja ir gultnis kas preses virsu tad tas bus jamaina , ja ir gultnis kas skruvejas virsu tad tas var ari nemainit ja viegli/bez grutibas dabusi ari kopa ar rumbas.wrxlv rakstīja:Borai gribās nomainīt aizmugurējās bremzes un pie reizes gribās nomainīt ārī bremžu diska aizsargu.
Ir tā.Ja tas gultnis velkot nost ar novilcēju neizjūk,(atdalās puse no gultni),tad var likt atpakaļ ,tikkai sasmērē. Pārsvarā izjūk un to daļu no rumbas reāli vesalu nevar dabūt nost.Dažreiz tas gultnis nonāk viegli nost ar rokām.
MasterzKre rakstīja:Kur lēti un labi Rīgā aizbraukt noregulēt savirzi? Sāka raustīt stūri, doma ka, iespējams, kādā bedrē kko izsita no vietas..
Pufaix rakstīja:Sievas krustmātes VW Jetta (kkas ap 2005.g) nepūš siltu gaisu salonā...
Ar kabeli pieslēdzos - klimatam kļūdu nav, izgāju arī output tests, pēc tam kļūdas arī neparādījās...
08-auto HVAC 003 grupai coolant pressure cik jābūt?
Man Touran ap 7 bar, Jetta pat līdz 12 radīja. Jettai gan motors bija siltāks...
Ja izslēdz jettai ventilatoru, tad ieslēdzot īsu brīdi nāk silts gaiss...
Gaiss sistēmā? Pečkas radiators?